Nagykereskedel & dropshipping

Női divatház

Szereted a divatot, és szeretnél üzletelni is vele? Talán már épp azt teszed? A megfelelő és megbízható beszállító kiválasztása nagyon fontos a minőségi áru beszerzése miatt, akár egy fontos első lépés.

 

A mi partnereinknek a következőt kínáljuk:

Nagykereskedelmi árak és a szállítással kapcsolatos lehetőségek széles választéka.

Minőségi áruk, melyekbe a vásárlóik csaknem beleszeretnek!

Tanácsadás

Jótállás és minőségbiztosítás

........................................................................................................................................

Partnereink számárea nagykereskedelmi felületek állnak rendelkezésre, melyekbe csak szerződéses partnereink kapnak belépést. A nagykereskedelmi árak csak a bejelentkezést követően válnak elérhetővé.

A webáruházak számára az XML Feed magától értetődő. Import és raktáraktualizálás + tanácsadás. Minden tanácsadóval eltöltött óra díjmentes.

Dropshipping –Áruinkat biztonságosan juttatjuk el vásárlóniknak, a csillagászati árakat elutasítjuk.Az áru visszaküldését is tudjuk kezelni, természetesen a vételár visszatérítésével együtt, mindezt az Önök számlájára (az áru sértetlen állapotában kerülhet sor reklamációra).

 

Csehországi küldéssel

Ha úgy döntött, webáruházat indít, máris betürhet a magyar piacra. Az áruháza egyből nőhet, persze ha képes 5 000 000 lakost, vagy akár 25 000 000 (Magyarország + Szlovákia + Csehország) ellátni. Ez a lehetőség is díjmentes minden partnerünk számára.

Kihasználhatja a Magyarországi címünket a vásárlóitól visszakapott árukra. A magyarországi munkatársunk rendelkezésre áll.

Nálunk csak a megrendeléséért fizet. Partnereinknek nem számlázunk semmilyen további költséget.

Ha kínálatunk megszólította az önben lakozó nagykereskedőt, ne habozzon felkeresni minket. Ak Vás naša ponuka Veľkoobchodnej spolupráce oslovila, tak nás neváhajte kontaktovať. 

EMAIL: info@kaufmann.hu     -  tárgyként jelölje meg a Nagykereskedelmi együttműködést

TEL:          +36 70 752 6516    

Hetfő - Péntek     8:00-tól 16:00-ig 

 

Cég adatai

További információ

Mellékletek Cégbizonylat

Kabátok

Blúzok & Ingek

Ruhák

Szoknyák & Overálok

Pólók

Szabadidőfelsők & Pulóverek

Zakók & Mellények

Nadrágok

Szettek

Kiegészítők

Hálóruhák

Fürdőruhák

Kiárusítás